Mi nismo samo dobavljači već i pouzdani poslovni partneri...


- Gdin. Jørgen Freund, predsjednik FREUND GRUPACIJE.


IP-INTEGRA INTERCOM & IP-AUDIO RJEŠENJA


IP-INTERCOM rješenje je u vašem džepu! Pozovite Vašu INTEGRA VoIP aplikaciju ili svoj GSM bilo gdje.
Proširite IP-Intercom rješenje sa IP-INTEGRA Public Audio rješenjem.

IP-INTEGRA RJEŠENJA

IP-bazirani Intercom, Public Audio i proizvodi Kontrole Pristupa razvijeni su od strane FREUND-a

IP-INTEGRA Intercom

IP-INTEGRA Intercom je odlično rješenja za kompanije kod kojih je bitno kontrolisati ko ima pristup prostorijama ili objektima kompanije.
IP-INTEGRA Public Audio

IP-INTEGRA Public Audio pruža moderna IP/SIP rješenja za: školski razglas sa rasporedom zvona, kancelarije, zatvore, banke, bolnice...
IP-INTEGRA Cloud


Povežite IP-INTEGRA interfone, terminale i mobilne aplikacije na naš Cloud-bazirani IP-INTEGRA SIP-Server. Dodajte SIP-ekstenzije, grupišite ih te napravite preusmjeravanje poziva po Vašoj želji.


IP-INTEGRA VoIP App

IP-INTEGRA VoIP APP je besplatna softverska aplikacija za VoIP pozive, preko WiFi i 3G / 4G mreže, koju je razvila FREUND Elektronika d.o.o.
IP-INTEGRA Kontrola Pristupa

Sa IP-INTEGRA Kontrolom pristupa, korisnik je uvijek na prvom mjestu. Nudimo Vam lagan, web-baziran i intuitivan softver za podešavanje Vaše Kontrole Pristupa sa samo par koraka.


Posjetite web-stranicu FREUND IP-INTEGRA GLOBAL


www.IP-INTEGRA.com

Učinite Vaš dom ili kompaniju sigurnim sa Freund IP-INTEGRA.

INTERCOM rješenja su postala mobilna i pametna – zovemo ih IP-INTEGRA!


IP-INTEGRA interfon je odlično rješenje, pogotovo za kompanije kod kojih je bitno kontrolisati ko ima pristup prostorijama kompanije, te za kompanije koje povezuju door-to-door telefoniju sa drugim sistemima poput rezervisanja lokalne kontrole pristupa i alarm-sistema. Sa Freund IP-INTEGRA Interfonima, Freund Elektronika stvara kompletan sistem koji pojednostavljuje svakodnevnicu i poboljšava usluge Vašeg poslovanja i imovine.

Pogledajte IP-INTEGRA Interfon Proizvode ovdje

IP-INTEGRA Public Audio rješenje

FREUND Grupacija dostavlja moderna, IP/SIP bazirana IP-INTEGRA Public Audio rješenja za:

  • Školska Public Audio rješenja sa rasporedom zvona
  • Kancelarije
  • Javne prostore (Radnje, Izložbe, Stadione,...)
  • Zatvore
  • Banke
  • Bolnice i Domove

Freund IP-INTEGRA Public Audio sistem može biti bez granica, proširen sa velikim brojem pejdžing-stanica ili više IP/PoE zvučnika i pojačala.

Pogledajte IP-INTEGRA Public Audio rješenja ovdje:

IP-INTEGRA Rješenja Kontrole Pristupa

Prilagodite kontrolu pristupa Vašim potrebama sa IP-INTEGRA SISTEMOM KONTROLE PRISTUPA, koji se može proširiti za tren. Razvijte Vaš sistem kontrole pristupa povezivanjem centrala u Lokalni ili Globalni CLUSTER, dodavanjem Globalnog ili Lokalnog Slave-kontrolera u Globalni ili lokalni Master-kontroler.

CENTRALE

ČITAČI

KOMPONENTE

LICENCE
DUOX by FERMAX


Kompletan digitalni dvožični sistem za ulaze


ZA NOVE ILI ODRŽAVANJE STARIH IINSTALACIJA
Bilo da radite na novim projektima ili nadogradnji postojećih sistema, učinite to lakšim uz Fermax - DUOX. Saznajte više o DUOX by FERMAX ovdje

Freund Elektronika d.o.o - zvanični regionalni distributor za FERMAX.
Za više informacija i ponuda molimo kontaktirajte Freund odjel za prodaju u Sarajevu - Bosna i Hercegovina.

Želite vidjeti više o DUOX by FERMAX?


Nabavite najnoviji katalog ovdje!

 
 AKUVOX PAMETNI INTERFON


Kompletna IP-INTERFON rješenja bazirana na CLOUD-u


Podržani najsavremenijim IP-tehnologijama


Stilizovani dizajn sa veoma laganim načinom korištenja, Akuvox pametni interfon koristi široka polja najsavremenijih tehnologija za inteligentan pristup zgradama i kontrolu kuće.
Saznajte više o AKUVOX-u ovdje

Freund Elektronika d.o.o - zvanični regionalni distributor za AKUVOX.
Za dodatne informacije i ponude molimo kontaktirajte Freund odjel za prodaje u Sarajevu - Bosna i Hercegovina.

Zašto nas izabrati?
FREUND Inovacijski Centar kao savršen R&D partner!


Imamo preko 50 godina iskustva u različitim tehnologijama


FREUND Innovation Center


Freund Elektronika d.o.o ima svoj Odjel za razvoj i Tehnološki Inovacijski Centar u Sarajevu, Bosna i Hercegovina.

Imamo pristup na više od 50 visoko kvalificiranih programera na tehnološkim područjima kao što su Dizajn proizvoda, razvoj SW i HW, Sistemi u realnom vremenu, Linux, iOS i Android, kao i druga različita front-end i back-end rješenja.


Provjerite šta možemo učiniti za Vas!


www.freund-consulting.com

FREUND GRUPACIJA


FREUND ELEKTRONIKA D.O.O u saradnji sa danskom firmom FREUND ELEKTRONIK A / S, bavi se razvojem i globalnom distribucijom svojih IP-INTEGRA rješenja kao i proizvoda naše partnerske firme FERMAX.
Freund Elektronika ima R&D odjel i Tehnološki Inovacijski Centar u Sarajevu, Bosna i Hercegovina, te visoko kvalificirane programere na tehnološkim područjima kao što su dizajn proizvoda, sistemi u realnom vremenu, Linux, iOS i Android, ali i front-end i back-end rješenja.

FREUND ELEKTRONIKA D.O.O

Francuske Revolucije bb
71210 Ilidža
Bosna and Hercegovina
Phone: +387 33 922 890
Mail: freund@freund.ba
FREUND ELEKTRONIKA D.O.O se nalazi na International Burch University Sarajevo

O nama

FREUND ELEKTRONIK A / S, u saradnji sa firmom FREUND ELEKTRONIKA SARAJEVO, razvija rješenja IP INTERCOM-a, AUDIO, KONTROLU PRISTUPA i PAMETNIH KUĆA. Imamo više od 30 godina iskustva u ovoj tehnologiji kao developeri, proizvođači i preprodavači.

U industriji, pregovaramo o najinovativnijim rješenjima za komunikaciju u zgradama. Naš svakodnevni fokus je razvoj i jednostavnost korištenja, a naši proizvodi imaju visoku kvalitetu te prikladan dizajn. Kao programeri i proizvođači naših IP-INTEGRA sistema, na vrhu smo najnaprednijih sistema za interfone i javnih audio rješenja. Naš razvojni odjel, zajedno s partnerima, je razvio elegantne ali snažne interfone, terminale i pametne aplikacije sa najnaprednijom tehnologijom, koje su istovremeno i jednostavni za korištenje. FREUND GRUPACIJA je jedan od najboljih snabdjevača na tržištu IP- komunikacija za objekte i slične sisteme.

Kontaktirajte nas

*Napomena vezana za kontaktni e-mail i kontaktni obrazac. Kako bi nas zaštitili od SPAM-a, implementovali smo visoko filtriranje SPAM-a putem e-maila i kontaknog obrasca. Obično odgovorimo najkasnije sljedeći radni dan na sve kvalificirane zahtjeve. Ako ne dobijete odgovor najkasnije sljedećeg radnog dana, molimo Vas da nas nazovete jer je moguće da je vaša poruka razvrstana putem SPAM filtera u SPAM folder.